Schoolreisje Dippiedoe

Op dinsdag 26 juni vertrok de bus voor groep 3/4 en 4 richting Dippiedoe (Best). Daar aangekomen, vermaakten de kinderen zich eerst in de overdekte speelhal. Vervolgens gingen ze in groepjes naar buiten. Het was prachtig weer dus daar hadden we veel geluk mee. De kinderen vonden het geweldig in het park: er was voor ieder wat wils. Na de ochtend kwam iedereen weer naar binnen voor een heerlijke lunch met friet en lekkere snacks. Daarna mochten de kinderen zelf het park gaan verkennen. Dat was natuurlijk helemaal het einde voor de kinderen. De 1 ging wel 8 x in de achtbaan en de ander vermaakte zich in de zweefmolen. Het was een hele gezellige dag!
De foto’s staan in het foto-album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *