Voorstelling groep 3/4

 

Vandaag zijn we met groep 3/4 naar de voorstelling: ‘de spin die veel scheetjes laat’geweest. Het was in ‘musis’ in Arnhem. De kinderen keken hun ogen uit in deze prachtige concertzaal. Tijdens de voorstelling speelde het Gelders orkest prachtige muziek. De voorstelling was heel interactief. De kinderen mochten laten horen dat ze zelf ook scheetjes konden laten (met hun handen of met geluid). En af en toe mocht er iemand uit de zaal eten geven aan de grote spin. Giovanni had geluk: hij mocht een stukje paprika aan de spin voeren en dus mocht hij op het podium. Aan het einde zongen we met elkaar een lied dat we in de klas al hadden geleerd. Filemon Wesselink presenteerde de voorstelling. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *